Breecamp Schoon 2019: Help jij ook mee?

Op zaterdag 23 maart willen we weer samen met buurtbewoners zwerfafval gaan opruimen in Breecamp. In voorgaande jaren hebben we samen met buurtbewoners in totaal ruim 5000 kg afval verzameld  (inclusief wat grof afval uit de buurt).

De Rova zorgt net als voorgaande jaren voor het materieel en de afvoer van het afval. Voor zowel kinderen als volwassenen zullen er handschoenen, plastic zakken en grijpers beschikbaar zijn om het afval rapen zo makkelijk mogelijk te maken. Ook voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd.

Wil je samen met je buren je eigen straat doen, het braakliggende stuk terrein aanpakken waar je je hond uitlaat, het afval bij Hof van Breecamp verwijderen of rondom de speeltuin opschonen waar de kinderen spelen? Woon je nog niet in Breecamp, kun je maar een uurtje of wil je er een workout van maken? Kom gewoon! Tijdens deze dag leer je de wijk en de bewoners op een leuke manier kennen.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan op  http://www.mooi-schoon.nl/breecamp-schoon-2019/

Geef via deze link ook aan waar jij zwerfafval hebt zien liggen dat je graag op 23 maart  samen met je buurt wil opruimen. Dan kunnen we die informatie gebruiken tijdens de schoonmaakactie.

Wanneer: Zaterdag 23 maart  van 13 tot 17 uur

Waar: Parkeerplaats kruising Eli Heimanslaan / Sportlaan

Kom jij ook meehelpen? Op deze manier gaat onze wijk Mooi Schoon het voorjaar in!