Bekkenfysiotherapie bij Topfit

Bekkenfysiotherapeut Miranda Timmer van Topfit.

 

Miranda Timmer
Miranda Timmer is fysiotherapeut bij Topfit en volgt de Masteropleiding Bekkenfysiotherapie. Zij is werkzaam in onze locatie Schelle (Forelkolk 43-45, Zwolle) en vanaf mei 2017 ook in onze locatie Bubbels Bewegen in Stadshagen (Sportlaan 2,  Zwolle). Miranda is inmiddels goed in staat om veel voorkomende bekkenproblemen te onderzoeken en te behandelen.

Wat is bekkenfysiotherapie?
De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen met problemen in het gebied van het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Dit kunnen zowel mannen en vrouwen als kinderen zijn. Veel klachten zijn te verhelpen maar mensen hebben vaak moeite om met deze klachten bij een zorgverlener aan te kloppen. Schaamte speelt daarbij een rol. Als ze over die schaamte heen stappen, blijkt het leven weer veel prettiger te worden.

Samenwerking
Door een nauwe samenwerking met één van de geregistreerde bekkenfysiotherapeuten in Zwolle, krijgt u altijd de zorg die u nodig heeft. Sinds februari is verloskundige Chantal Mars van verloskundigenpraktijk De Geboorte gevestigd bij Bubbels Bewegen. Bij Bubbels Bewegen in Stadshagen is tevens revalidatiearts Maarten Klatte gevestigd. Dr. Klatte heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met chronische pijn, waaronder patiënten met een complexe vorm van bekkeninstabiliteit en/of hypermobiliteit. Zonodig zoeken Miranda Timmer en Maarten Klatte gezamenlijk naar de beste oplossing voor uw probleem.

Contact
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 038 303 1010 of mailen naar zwolle@topfit-fysiotherapie.nl.