Bereikbaarheid Wijkservicepunt West feestdagen

Vanwege de feestdagen is het Wijkservicepunten (WSP) West van de gemeente Zwolle gesloten van  24 december 2018 tot en met 6 januari 2019.

Wijkbewoners kunnen voor meldingen openbare ruimte of voor andere vragen tijdens kantooruren terecht bij het KlantContactCentrum van de gemeente Zwolle via het algemene telefoonnummer 14038 en e-mail postbus@zwolle.nl. Wijkbewoners krijgen zo direct antwoord op hun vraag, worden verwezen naar de juiste persoon of een medewerker van het beschikbare Wijkservicepunt.

Alle kantoren van de gemeente zijn gesloten en niet bereikbaar op 25 en 26 december en op 1 januari. Meldingen kunnen dan gedaan worden op www.zwolle.nl/melding.

 

Team WSP West

Het team WSP vormt de schakel tussen wijkbewoners, organisaties en de gemeente Zwolle. Inwoners van de wijk kunnen bij het WSP terecht voor allerlei vragen en ideeën over zaken die beheer, leefbaarheid en veiligheid van de wijk aangaan.

Het team bestaat uit de wijkmanager Wubbe-Jan Wieske, wijkbeheerder Ilse Bloemhof en wijkmedewerkers Karla Hoeflaak en Cobie Hamming.

 

Contact met Wijkservicepunt West
Bezoekadres: Belvédèrelaan 1

Postadres Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Telefoon 14038

Email wijkservicepuntwest@zwolle.nl
www.zwolle.nl/stadshagen

Wilt u contact, dan kunt u het beste eerst even van te voren bellen om eventueel een afspraak te maken.