Breecamp Schoon 2017

Beste buurtbewoners,

Op zaterdag 1 april (geen grapje!) is het weer zover: dan gaan we in het kader van ‘Breecamp Schoon’ het zwerfafval in Breecamp-Oost opruimen. Tijdens voorgaande edities hebben we jaarlijks bijna 2500 kg afval verzameld (inclusief wat grof afval uit de buurt). Zouden we dat dit jaar kunnen overtreffen?

Wanneer: zaterdag 1 april 2017 

Tijdstip: 10.00u tot 14.00u uur

Waar: braakliggend terrein driesprong Eli Heimanslaan / Gorterstraat

Aanmelden via het formulier onderaan de pagina!!

Facebook: https://www.facebook.com/breecampschoon

De Rova zorgt net als voorgaande jaren voor het materieel en de afvoer van het afval. Voor iedereen zullen er handschoenen, plastic zakken en grijpers beschikbaar zijn om het afval rapen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Neem gerust de kinderen mee; voor hen zijn er speciale handschoenen en grijpers beschikbaar. Ook voor koffie, thee, limonade en broodjes wordt gezorgd. Wel is het handig om stevige schoenen mee te nemen en kleren aan te doen die vies mogen worden.

Doe je ook mee? We verzamelen bij de driesprong van de Eli Heimanslaan / Gorterstraat, maar verder kun je kiezen hoe en waar je wil schoonmaken. Wil je samen met je buren je eigen straat opschonen, het braakliggende stuk terrein aanpakken waar je je hond uitlaat of afval rapen rond de speeltuin? Het is allemaal mogelijk! Ben je een toekomstige bewoner van Breecamp of woon je in een ander deel van Stadshagen? Kun je maar een uurtje of wil je lekker doorwerken? Kom gewoon! Tijdens deze dag leer je de wijk en de bewoners op een leuke manier kennen.

Hieronder vind je de aanmeldlink. Als je je daarmee aanmeldt, kunnen we een inschatting maken van de opkomst. Geef in het opmerkingenveld aan met hoeveel volwassenen en kinderen je komt, zodat we kunnen zorgen dat er voor iedereen genoeg materiaal, eten en drinken aanwezig is. In het formulier kun je ook aangeven waar jij zwerfafval hebt zien liggen dat je graag op 1 april samen wil opruimen.

Hopelijk tot ziens op 1 april!

Olaf Lageveen