Bubbels bewegen

Bubbels Bewegen is een multifunctionele accommodatie, die in september 2013 haar deuren heeft geopend in de wijk Breecamp in Stadshagen. In deze multifunctionele accommodatie zijn o.a. Akwaak zwemschool, Partou kinderopvang en Topfit fysiotherapie gehuisvest. Functies die onder andere in relatie staan tot sporten, bewegen en kinderopvang worden hier aangeboden. Uw kind gedurende de zwemlesperiode op de buitenschoolse opvang in Bubbels? Of u laten behandelen door één van de medewerkers van Topfit? Dat kan in Bubbels Bewegen.

Daarnaast kun u in het zwembad van Bubbels Bewegen ook heerlijk vrij zwemmen. Het vrij zwemmen is verdeeld over 3 thema’s, voor iedere leeftijdsgroep is er wel een activiteit beschikbaar. Zo is er voor de jongeren op vrijdagavond het ‘Bubbels FridayFun’ programma, in het weekend op zondag het Bubbels ‘FamilyFun’ programma en op werkdagen op diverse momenten het ‘Bubbels Banenzwemmen’.

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw workshop, vergadering of bijeenkomst? Ook dan kunt u terecht bij Bubbels Bewegen voor het huren van onze gezellige vergaderruimte.  Altijd al een zwembad voor je alleen willen hebben? Bubbels Bewegen biedt de mogelijkheid om het zwembad af te huren voor bijvoorbeeld een zwemfeest met familie, vrienden of kennissen. Maar ook voor verenigingen, scholen en bijvoorbeeld fysiotherapeuten bestaat deze mogelijkheid.

Uw verjaardag vieren in Bubbels Bewegen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Op de woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmiddag bestaat de mogelijkheid om verschillende thema kinderfeestjes te vieren. Maar wilt u uw verjaardag gezellig vieren met familie en vrienden dan kan dit natuurlijk ook! Heeft u een avond geen zin om te koken? Bij Bubbels Bewegen snackcorner kunt u patat en diverse snacks afhalen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: http://www.bubbelsbewegen.nl. Ook kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 038 – 30 31 001 of mailen naar info@bubbelsbewegen.nl.