Ingekomen: The Forest meeting 2018

Beste bewoners,

Afgelopen november is het Tiny Forest in Breecamp geplant. De boompjes hebben inmiddels een half jaar de tijd gehad om te aarden en te groeien. Nu het zonnetje weer begint te schijnen, is het dan ook tijd om te kijken hoe het met Tiny Forest Breecamp gaat.

Op dinsdag 24 april organiseren wij The Forest Meeting naast Tiny Forest Breecamp. Op deze avond willen wij buurtbewoners bij elkaar brengen en initiatieven rondom het Tiny Forest stimuleren. Buurtbewoners en organisaties in de wijk

samenbrengen: daar gaat het om.

De avond begint om 17.30 uur, voor eten wordt gezorgd, vanaf 18.00 uur begint het programma. Dit omvat onder ande

 

re de plaatsing van het insectenhotel dat is gebouwd tijdens NL Doet en de onthulling van het officiële informatiebord. Daarnaast maken we met elkaar een stappenplan over hoe we het komende jaar van Tiny Forest Breecamp een fijne, veel bezochte, goed onderhouden plek kunnen maken.

Graag willen wij je uitnodigen voor The Forest Meeting op dinsdag 24 april, vanaf 17.30 uur. Laat je de organisatie uiterlijk 12 april 2018 weten of je erbij bent via tinyforestzwolle@gmail.com? Dan kan de organisatie hier wat dat betreft catering rekening mee.

Houd voor meer informatie onze FacebookInstagram of Twitter in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Namens projectgroep Tiny Forest,

Milou van Rijn