Politiekids ontvangen diploma

Na een periode van bijna een half jaar werden op woensdagmiddag 8 februari 23 politiekids uit Breecamp in het zonnetje gezet. Iedereen heeft zijn of haar diploma in ontvangst mogen nemen uit handen van de burgemeester en politiechef. Enthousiaste verhalen van de kids en ouders maken dit project zeer geslaagd!

Naast het diploma, een vaantje en de pet die de kids mochten houden, hebben ze ook allemaal een zaklamp gekregen namens de bewonerscommissie van Breecamp.

“Samen één wijk” is vanaf nu dus ook samen met een groot aantal politiekids! Dus wordt u als bewoner aangesproken op iets wat eigenlijk niet mag, wees dan bewust dat het maar zo kan zijn dat u aangesproken wordt door een gediplomeerde politiekid. We zijn supertrots op deze jongens en meisjes!

Erik Albers

Hieronder vind je een aantal foto’s die van de diploma-uitreiking gemaakt zijn. Heb jij ook foto’s gemaakt van de diplomering en wil je die graag met de rest van de buurt delen? Vul dan het contactformulier op deze site in. Danny en Erik, bedankt voor het maken van de foto’s!