Save the Date: 21 Maart → Breecamp Schoon 2020

Het kan  jullie niet ontgaan zijn: afgelopen maand hebben een paar stormen flink rond gewaaid in Breecamp en is er weer veel zwerfafval door de straten gevlogen. Dat moet ergens naartoe zijn gewaaid. Tijd om die plekken in de wijk op te zoeken.

Kortom, het is weer tijd voor de jaarlijkse schoonmaakactie. Doe jij ook mee op 21 maart?

Wil je samen met je buren je eigen straat doen, het braakliggend stuk terrein aanpakken waar je je hond uitlaat of rondom de speeltuin opschonen waar de kinderen spelen? Woon je nog niet in Breecamp, kun je maar een uurtje of wil je er een work-out van maken? Kom gewoon! Tijdens deze dag leer je de wijk en de bewoners op een leuke manier kennen.

Heb je kinderen? Neem ze mee en laat ze zien dat het leuk is om in een schone wijk te wonen. Als ze goed meehelpen, hebben we een leuke beloning voor ze. Die beloning houden we nog even geheim 😉

We verzamelen bij Bubbels Bewegen aan de Sportlaan. Daar zullen ook medewerkers van Travers Welzijn en de Rova aanwezig zijn. Voordat we gaan lopen, zal er onder het genot van een bakje koffie of thee door een groep buurtkinderen een heuse Breecamp Schoon-rap worden uitgevoerd.

ROVA zorgt net als voorgaande jaren voor het materieel en de afvoer van het afval. Voor zowel kinderen als volwassenen zullen er handschoenen, plastic zakken en grijpers beschikbaar zijn om het afval rapen zo makkelijk mogelijk te maken.  De medewerkers van de ROVA staan ook klaar om al jullie vragen over afval te beantwoorden. Ook zorgen zij voor een leuke activiteit voor de kinderen.

Enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje naar schoon@breecamp.net en vertel ons met hoeveel volwassenen en kinderen je mee komt helpen. Je kunt ook het formulier onder dit bericht invullen. In verband met de organisatie willen we graag weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Heb je vragen, dan mag je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.

Nog even de planning:

Datum: zaterdag 21 maart 2020

Locatie: Bubbels Bewegen, Sportlaan 2

Begin: 12.45u

Einde: 16.00u

 

Hopelijk tot 21 maart!

 

Groetjes, namens Team Breecamp Schoon,

 

Olaf

 

Aanmeldformulier Breecamp Schoon 2020