Verbinden in Breecamp

We vinden het belangrijk dat Breecamp een wijk is waar het prettig wonen is en waar bewoners zich bij elkaar en de wijk betrokken voelen. Daarom organiseert onze werkgroep jaarlijks diverse activiteiten. Ook kunnen wij bewoners ondersteunen bij het organiseren van feesten en andere activiteiten, zowel qua organisatie als met een (bescheiden) financiële bijdrage. Heb je een leuk idee voor een activiteit en kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie? We helpen je graag! Benieuwd naar de mogelijkheden en spelregels? Vul dan ons contactformulier in!

Vanaf 2016 organiseert onze werkgroep jaarlijks een decemberactie om alle huizen in Breecamp een cadeautje voor de feestdagen te bezorgen in de vorm van een goodiebag. Wil jij ook meehelpen met deze actie, of wil je met jouw bedrijf of organisatie een bijdrage aan de goodiebags leveren? Vul dan ons contactformulier in.
Ongeveer eens per twee maanden helpen wij bij het rondbrengen van Breecamp Nieuws, de officiële nieuwsbrief van Breecamp. Wil jij ook (af en toe) helpen met bezorgen? Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je meedoet. Vul voor meer informatie ons contactformulier in.
groepsfoto-breecamp-schoon Eenmaal per jaar wordt er door een groep bewoners een schoonmaakactie georganiseerd in het kader van ‘Nederland Schoon’. BreeCamp draagt dit project een warm hart toe en ondersteunt de schoonmaakactie vanuit de werkgroepen Verbinden en Leven in Breecamp. Wil je ook meehelpen met de schoonmaakactie? Stuur dan een mailtje naar breecampschoon@gmail.com.
barbecue In juni 2016 hebben wij een barbecue geschonken aan de wijk. Inmiddels is de barbecue al een aantal keren gebruikt bij buurtfeesten en officiële activiteiten.

We vinden het leuk om te zien dat de barbecue zo’n succes is en hopen dat er in de toekomst nog veel van de barbecue gebruik zal worden gemaakt.

Woon jij in Breecamp en wil je de barbecue ook een keer gebruiken? Dat kan! Vul voor meer informatie ons contactformulier in.

politiekidsdag-1 Ook ondersteunt de werkgroep Verbinden samen met de werkgroep Leven de Politiekids. Breecamp was de eerste wijk in Stadshagen waar dit project van start ging. De inmiddels gediplomeerde Politiekids voeren nog regelmatig acties uit in de wijk. Zo hebben ze op 13 december 2017 nog een laseractie gehouden aan de Jac. P. Thijsselaan, om aandacht te vragen voor de verkeerssituatie.

Meer weten over de Politiekids? Kijk dan op  https://www.facebook.com/Politiekidsstadshagen/.